top of page

ПРОГРАМА

Тема дня – Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі

Ведучий події: Тімур Мірошниченко

9:00–10:00

Реєстрація учасників та ранкова кава

10:00–10:05

Відкриття події

CEСІЯ 1.  Agri-Food-сектор. Сценарії розвитку

10:05–10:20

"Точки зростання українського сектору Agri-Food"

10:20–10:50

"Український ЇжБіз на фронтирі. Війна, конкуренти та дорослі неприємності"

10:50–11:50

11:50–12:10

"Як додана вартість врятує українську економіку"

12:10–12:20

12:20–13:20

Ланч

CEСІЯ 2.  Точки зростання

13:20–13:40

13:40–14:40

14:40–15:00

15:00–15:50

15:50–16:10

16:10–16:40

Кава-пауза

Сессія Q&A

CEСІЯ 6.  Проривні продукти

11:05–11:35

11:35–12:10

12:10–12:30

12:30–13:30

Ланч

13:30–13:50

"Інноваційні чорні злаки розширюють асортимент корисної їжі"

13:50–14:10

14:10–14:35

14:35–15:20

15:20–15:40

15:40–16:10

Кава-пауза

Тема дня – Cтворення проривних продуктів

Ведучий події: Тімур Мірошниченко

9:00–10:00

Ранкова кава-пауза

bottom of page