top of page

ІДЕЇ ТА ТЕХНОЛОГІЇ,
ЯКІ ЗМІНЮЮТЬ
РИНОК ЇЖІ

21–22 ЛИСТОПАДА,
КИЇВ ТА ОНЛАЙН

NEW FOOD SUMMIT У 2023 РОЦІ

Організатор

Генеральний
партнер

Інтелектуальний
партнер

Стратегічний

партнер

mhp-341.png

Інноваційний
партнер

ME_logo_main_white.png

Smart Agro-партнер

astarta_Logo_center_ukr_white.png

Логістичний
партнер

Фінансовий

партнер

Logo Retail3.png

Диджитал-партнер

Lanet_CLICK_logo_300_300_white.png

Партнер

hd-group_white.png
03101838+++_edited.jpg

Україна сьогодні має унікальний шанс перетворитись зі світового постачальника сировини на ключового гравця на ринку їжі нового покоління. Паростки цього великого майбутнього ринку вже проростають в Україні.

Щоб допомогти цьому ринку відбутись, привернути іноземних інвесторів і посилити позиції нашої країни на світовій арені, ми бачимо перший крок як створення платформи для обміну досвідом і пошуку партнерів та інвесторів. 

Саме тому в листопаді 2023 року в Україні вперше відбувся New Food Summit – конференція та виставковий простір для представників харчової та переробної галузей, а також інших компаній, дотичних до виробництва та дистрибуції їжі на різних етапах “від поля до тарілки”.

Ірина Бондаренко,

Алла Ліпінська
продюсерки New Food Summit

NEW FOOD SUMMIT –
КЛЮЧОВА ПОДІЯ ПРО ТЕХНОЛОГІЇ, ЛЮДЕЙ
ТА БІЗНЕСИ,
ЯКІ ЗМІНЮЮТЬ РИНОК ЇЖІ

Запрошуємо вас відвідати New Food Summit, щоб:

зрозуміти, як змінюється та куди рухається глобальний food-ринок, яке місце на ньому має зайняти Україна і український продукт; 

дізнатись про революційні підходи у виробництві їжі: тренди, інновації та технології, що перевернуть ринок; а головне – отримати інсайти щодо розвитку власних продуктів;

поспілкуватись з однодумцями – інноваторами, які вже створюють їжу нового покоління, знайти партнерів для втілення проривних ідей в цьому напрямку.

зал-4_edited.jpg

ВІД ГЕНЕРАЛЬНОГО ПАРТНЕРА

Як засновник та інвестор Volia Agri-Food Park, я маю місію – трансформувати харчову промисловість України з сировинної у виробництво готової продукції з високою доданою вартістю. Це дозволить реалізувати величезний економічний потенціал України та стати впливовим гравцем на світовому ринку AgriFood.


У нас є всі передумови – розвинений аграрний та продовольчий сектори, великий IT-кластер та інтелектуальний потенціал для інновацій.


Але ключовим в цій трансформації стане тісне поєднання зусиль усіх зацікавлених сторін та їх готовність до співпраці. Саме таку ціль ми ставимо перед собою, започаткувавши New Food Summit – потужний майданчик для плідної співпраці на благо країни та кожного! 


Запрошую до дискусії усіх представників харчової та переробної галузей, food startups та інвесторів, дослідників та експертів, а також інших, дотичних до виробництва та дистрибуції їжі компаній!

Борис Шестопалов,
засновник та інвестор Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-group, співвласник GFS Group, генеральний партнер New Food Summit

ФОРМАТ ПОДІЇ

Дві теми – “Їжа майбутнього” та “Smart Agro”. Такий формат дозволяє дізнатись про всі нові ініціативи на українському ринку їжі. Ми орієнтовані на свіжі кейси, дискусії з експертами та інвесторами, огляд світових трендів споживання та виробництва їжі, спеціалізовані воркшопи та актуальні дискусії з ключовими гравцями ринку.

Якість контенту забезпечує Дорадча рада з представників компаній – інноваторів та ентузіастів ринку їжі.

Більше 45 доповідачів – експертів ринків з міжнародних та українських компаній.

Спеціальні блоки, присвячені змінам в рітейлі та розвитку доставки.

EXPO-зона, в якій будуть представлені інноваційні рішення та технології для Agro- та Food-сфер.

Нетворкінг-сесії з потенційними партнерами та інвесторами, неформальне спілкування та обмін досвідом.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Ми забронювали для події в Києві конгрес-хол, який відповідає сьогоднішнім потребам наших учасників у комфорті та захисті під час повітряних тривог.
Про місце проведення буде повідомлено учасникам окремо.

Також можлива участь в онлайн-форматі.

03134436.jpg

АУДИТОРІЯ

Подія має об'єднати стратегів, візіонерів та інноваторів, які мислять масштабно, діють проактивно та мають глобальні амбіції.

Найбільш корисним саміт буде для таких компаній: 

Саміт буде цікавий власникам та топ-менеджерам, які відповідають за розвиток бізнесу, вихід на нові ринки (в тому числі, міжнародні), створення нових продуктів та інновації.

04113016_edited.jpg
  • корпорації та SME, які працюють на ринках FMCG, 

  • агрохолдинги, великі та середні фермерські господарства, орієнтовані на нові технології виробництва та переробки; 

  • виробники харчових інгредієнтів нового покоління; 

  • дистрибутори та рітейлери, які відстежують нові тренди та роблять ставку на їжу нового покоління;

  • постачальники технологій та різноманітних рішень для індустрії; 

  • постачальники екологічної упаковки; 

  • гравці ринку доставки (ready to eat) та dark kitchens; 

  • стартапи в сфері Food Tech та профільні інвестори;

  • представники food-tech-кластерів та індустріальних парків;

  • фінансові, логістичні, ІТ-, маркетингові та інші інтелектуальні партнери agro- та food-галузей;

  • усі інші компанії, дотичні до виробництва їжі на різних етапах “від поля до тарілки”.

ВІД ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО ПАРТНЕРА

Щодня впродовж 30 років команда Enzym Group створює нові функціональні продукти, які підвищують рівень життя людей. Ми впроваджуємо біотехнології у повсякдення, як ніхто знаємо біотех-ринок і переконані, що України бракує на глобальній мапі інноваційних продуктових рішень. 

Давайте разом закладемо фундамент екосистеми для спілкування, знайомств, обміну досвідом і трендами та продуктивного співробітництва. Спільно ми здатні підкорити світ як потужні українські гравці фудтеху.

За нові ідеї, за нові виробництва, за трансформації ринку їжі в Україні! 

До зустрічі на New Food Summit.

Олена Вовк,
співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд виробника Kormotech

Vovk.jpg

ГОЛОВНА ТЕМА РОКУ НА САМІТІ 

ЯК УКРАЇНСЬКИМ ГРАВЦЯМ НЕ УПУСТИТИ МОЖЛИВОСТЕЙ,

ЩО ВИНИКАЮТЬ ЗАВДЯКИ ТРАНСФОРМАЦІЇ

ГЛОБАЛЬНОГО РИНКУ ЇЖІ

КЛЮЧОВА ТЕМАТИКА

Ми допоможемо бізнесам зрозуміти трансформаційні процеси на глобальному ринку їжі, отримати інсайти та технології для створення власних проривних продуктів харчування в Україні, а також їх виведення на глобальні ринки.

Саміт триватиме два дні, в перший день будемо говорити про тренди та перспективи ринку, в другий основні теми - іжа майбутнього та smart agro.

 

Точки зростання для українського сектору Agri-Food

Як Україні скористатися можливостями, які відкриває світ, та посісти провідне місце на глобальному ринку? І як нарешті перетворитись зі світового постачальника сировини на виробника їжі нового покоління? Обговоримо стратегії та моделі розвитку Agri-Food-сектору, що вже довели свою ефективність у світі, і головне — передумови й драйвери створення потужної екосистеми в Україні.

  

Оригінальні бізнес-концепції, що створюють додаткову вартість

Якими є бізнес-перспективи малих і середніх українських компаній на ринку їжі? Які типи моделей існують сьогодні і якими є способи посилення конкурентоспроможності? Чи можна розвиватись без виходу назовні? Поговоримо про виклики різних бізнес-концепцій всередині країни та під час виходу на експорт.

 

Хайп чи бізнес? Хто виграє нішу ready to eat/ready to cook

Напівфабрикати — зростаючий тренд на українського ринку. Цьому сприяють як споживчі настрої, так і продуктові експерименти локальних українських бізнесів і роздрібних мереж. Чи звик український споживач купувати ready to eat / ready to cook? Буде ніша прибутковою для великих гравців чи це лише черговий хайп? У кого більше шансів отримати вигоду від інвестицій у розвиток нової категорії?

 

Як залучити кошти у розвиток Agri-Food Tech

На яке фінансування можуть сподіватися українські бізнеси? На що саме звертають увагу інвестори, щоб визначити, у кого вони інвестуватимуть, і які технології можуть викликати найбільший інтерес? Чи готові традиційні виробники інвестувати у Food Tech?

 

Індустріальні парки в Україні: як забезпечити розвиток та зростання

Що потрібно зробити, щоб індустріальні парки дали поштовх відновленню економіки? Які проблеми розвитку парків має допомогти вирішити держава? Кому зараз вигідно відкривати виробництво в індустріальних парках? Яким має бути фінансування індустріальних парків?

00239_edited.jpg
00345_edited.jpg

ПАРТНЕРИ

Організатор

Генеральний
партнер

Інтелектуальний
партнер

Стратегічний
партнер

UA-Hor.png

Інноваційний
партнер

ME_logo_main_black.png

Smart Agro-партнер

astarta_Logo_center_ukr_png.png

Логістичний
партнер

Фінансовий
партнер

Logo Retail1.png

Диджитал-партнер

photo_2023-10-16_21-04-15.jpg

Партнер

Партнер

logo_2_source.png

За підтримки

Спеціальний
медіапартнер

newfood_logo_1_rastr png.png

Генеральний інформаційний партнер

Інформаційний
партнер

Інформаційний
партнер

Speka01.png

За підтримки

CEO_Logo_ч.png

За підтримки

logo_gorizont.jpg

Інформаційний

партнер

AGROportal_logo (3).png

Дослідницький
партнер

Інформаційний
партнер

uga-84706.png

Інформаційний
партнер

Безымянный-1_Монтажная область 1.png

Аналітичний
партнер

photo_2023-10-17_09-29-47.jpg

Інформаційний
партнер

lable_30x30 (1).png

Інформаційний
партнер

ufra_logo2.png

Інформаційний
партнер

Лого.png

Інформаційний
партнер

Інформаційний
партнер

Delo.ua logo.jpg
logo_posteat-1.png

Інформаційний
партнер

Інформаційний
партнер

APK_logo.png

Інформаційний
партнер

Logo_InVenture_2018_onWhite.png

Інформаційний
партнер

photo_2023-10-25_15-47-37.jpg

Інформаційний
партнер

photo_2023-10-27_12-08-50.jpg

Інформаційний
партнер

Укркондпром лого.jpg
logo_new_ifn-01.png

Інформаційний
партнер

Інформаційний
партнер

АС_лого_колоски_01.png

Інформаційний
партнер

logo асоціація м_ясної галузі.png

За підтримки

LOGO-Ukrainian Food Association.png

Партнер

logo_ua_horizontal (1).png

Інформаційний
партнер

Hubz.png

Інформаційний
партнер

bottom of page