top of page
11062b_331bba046ec0417ba000618dffacc320~mv2_edited.jpg

ЩО ТАКЕ AGRI FOOD TECH?

Agri Food Tech – це швидкозростаючий сектор світової економіки, що передбачає інтеграцію та впровадження новітніх технологій на всіх етапах та в усіх процесах створення харчового продукту (їжі) – розробки та дизайну, виробництва, переробки, вибору та купівлі, доставки і безпосереднього споживання їжі – з метою підвищення ефективності бізнесу та забезпечення його сталості.

В Agri Food Tech сьогодні виділяють вісім категорій технологічних рішень.​​

AGTECH
Послуги та технології, що використовуються для підвищення ефективності та сталості аграрного бізнесу.

ХАРЧОВА ПЕРЕРОБКА
Інноваційні технології, методи та рішення, що використовуються в переробці харчових продуктів/сировини та для покращення функціональних характеристик харчових інгредієнтів.

ЇЖА ТА НАПОЇ НОВОГО ПОКОЛІННЯ
Наукові і високотехнологічні рішення, підходи та процеси для створення нових унікальних продуктів харчування та напоїв.

ДОСТАВКА ЇЖІ
Послуги доставки їжі за запитом та безпосередньо споживачеві.

ХАРЧОВА БЕЗПЕКА І ВІДСТЕЖЕННЯ ЇЖІ

Технологічні рішення для очищення та дезінфекції харчового обладнання, оцінки свіжості та якості продуктів, подовження терміну зберігання, моніторингу та відстеження продуктів на етапах логістики, дистрибуції та продажу.

 

ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ РЕСТОРАНІВ ТА КУХОНЬ

Smart-пристрої, розумне обладнання, технологічні рішення, системи управління, що забезпечують ресторанам та кухням вищу ефективність.

 

СПОЖИВЧІ ДОДАТКИ ТА ПОСЛУГИ

Додатки, платформи та сервіси, що полегшують споживачам доступ до продуктів харчування та інформації про них.

 

УПРАВЛІННЯ ХАРЧОВИМИ ЗАЛИШКАМИ ТА ВІДХОДАМИ

Продукти та рішення, які допомагають скоротити харчові відходи та підвищити ефективність AgriFood-бізнеса.

*Дані взяті на сайті Forward Fooding 

bottom of page