
NEW FOOD SUMMIT У 2024 РОЦІ

Чи на часі зараз думати та говорити про інновації, тренди та технології, нові продукти та стратегії розвитку фуд-індустрії?
В умовах війни, енергетичної кризи і браку людського капіталу головна задача бізнесу – вижити, мінімізувати витрати, оптимізувати ресурси та процеси, не ризикувати і навіть завмерти. Водночас, світ стрімко рухається вперед, і перспективи вступу в ЄС підштовхують український агріфуд до активної інтеграції в європейський ринок. А це означає нові стратегічні рішення, нові стандарти та вимоги, нові технології, нові продукти.
І в такій розтяжці – між українськими викликами та європейськими перспективами – український фуд-бізнес має не просто встояти, а й забезпечити майбутнє зростання. Тільки балансуючи між бізнес-ефективністю сьогодні та інноваціями завтра, можна стати лідерами на міжнародному ринку і сприяти зростанню агріфуд-галузі
Ірина Бондаренко,
Алла Ліпінська
продюсерки New Food Summit
NEW FOOD SUMMIT –
КЛЮЧОВА ПОДІЯ ПРО ТЕХНОЛОГІЇ, ЛЮДЕЙ
ТА БІЗНЕСИ,
ЯКІ ЗМІНЮЮТЬ РИНОК ЇЖІ
Запрошуємо вас відвідати New Food Summit, щоб:
зрозуміти, як українському агріфуд-бізнесу забезпечити ефективність та зберегти маржинальність в сьогоднішніх умовах;
дізнатись про підходи та технології, які дозволять адаптувати свої продукти під вимоги ЄС та підкорити глобальні ринки;
отримати інсайти щодо змін на ринку і в поведінці споживачів, а також дізнатись про їжу в часи блекаутів та інші тренди в new food;
поспілкуватись з однодумцями – інноваторами, які вже створюють їжу нового покоління, знайти партнерів для втілення проривних ідей в цьому напрямку.

ФОРМАТ ПОДІЇ
Панельні дискусії та розгляд кейсів. Такий формат дозволяє дізнатись про всі нові ініціативи на українському ринку їжі. Ми орієнтовані на свіжі кейси, дискусії з експертами та інвесторами, огляд світових трендів споживання та виробництва їжі, спеціалізовані воркшопи та актуальні дискусії з ключовими гравцями ринку.
Якість контенту забезпечує Дорадча рада з представників компаній – інноваторів та ентузіастів ринку їжі.
Більше 70 доповідачів – експертів з міжнародних та українських компаній, які залучені в розвиток продовольчої системи України на всіх рівнях.
New Food Bar – унікальна можливість представити та продегустувати протягом події їжу та напої нового покоління.
EXPO-зона з інноваційними рішеннями та технологіями для Agro- та Food-сфер.
Сесія стартап-пітчингу – цікаві стартапи в foodtech-секторі
Нетворкінг-сесії з потенційними партнерами та інвесторами, неформальне спілкування та обмін досвідом.
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ
Ми забронювали для події в Києві конгрес-хол, який відповідає сьогоднішнім потребам наших учасників у комфорті та захисті під час повітряних тривог.
Про місце проведення буде повідомлено учасникам окремо.
Також можлива участь в онлайн-форматі.

АУДИТОРІЯ
В 2023 році New Food Summit зібрав більше 450 учасників — гравців агріфуд-екосистеми: представників харчової та переробної галузей, а також інших дотичних до виробництва та дистрибуції їжі компаній на різних етапах “від поля до тарілки”:
-
професіонали з сектору FMCG,
-
представники агробізнесу,
-
експерти рітейлу,
-
стартапи та ентузіасти стартап-екосистеми,
-
постачальники обладнання та технологій, виробники інгредієнтів та харчових додатків, компанії обслуговуючої сфери,
-
представники HoReCa,
-
аналітичні та консалтингові центри, навчальні заклади,
-
дистриб'ютори,
-
логістичні компанії,
-
фахівці з упаковки,
-
представники інвестиційного та банківського сектору,
-
виробники товарів для тварин,
-
інші сфери.
Подія об'єднала стратегів та інноваторів, які мислять масштабно, діють проактивно та мають амбіції. Серед учасників за посадою:
-
власники, співвласники та засновники компаній,
-
СЕО, директори та заступники директорів,
-
директори підрозділів, керівники відділів та проектів,
-
менеджери з розвитку, маркетинг-менеджери та трейд-менеджери
-
технологи та інші фахівці.
Приєднуйтесь до New Food Summit, якщо ви шукаєте нові можливості розвитку для свого бізнесу, прагнете забезпечити його операційну ефективність, а також хочете дізнатися про останні тренди та інновації у сфері new food.


