top of page

ПРОГРАМА

CEСІЯ 2.  Нові ринки та експортні перспективи

13:30–13:50

"Меню війни: як повномасштабне вторгнення змінює наші харчові звички"

13:50–14:10

"На ринок зі швидкістю світла. Як GRAFF знайшов свіжий погляд на ринок чаю і шлях до сердець споживачів"

14:10–14:30

"В пошуках маржинальності: інновації, технології, рішення по оптимізації та інші способи збільшення прибутковості"

14:30–14:50

"Як пройти шлях від food-стартапу до популярного продукту в Україні та гравця на ринках Європи й Азії"

14:50–15:40

Панельна дискусія "Стати “своїм” на міжнародних ринках: стратегії успішного просування"

15:40–16:10

Кава-пауза

Тема дня – Між українськими викликами та європейськими перспективами

Ведучий події: Тімур Мірошниченко

9:00–10:00

Реєстрація учасників та ранкова кава

10:00–10:15

Відкриття події

10:15–10:30

"Інноваційне виробництво їжі як майбутнє української економіки"

CEСІЯ 3.  Їжа в часи блекаутів

16:10–16:30

"Огляд стану ринку. Ситуація на полиці та споживчі тенденції"

16:30–17:20

Панельна дискусія "Як продуктовий рітейл адаптується до нових потреб споживача"

17:20–18:10

Панельна дискусія "Готова їжа та напівфабрикати: чи стануть швидкі рішення новою нормою для українців?"

18:10–18:50

Панельна дискусія "Шлях крафтових виробників в Україні"

18:50–21:00

Нетворкінг-фуршет

В рамках вечірньої програми:
Церемонія нагородження Рейтингу інноваційних харчових компаній "Смак перемоги" від Newfood Media

CEСІЯ 1.  На шляху до глобального лідерства

10:30–10:50

"Між українськими викликами та європейськими перспективами"

10:50–11:50

Панельна дискусія "Шлях до лідерства на світовому ринку їжі: що стримує розвиток і як змінити ситуацію"

11:50–12:20

Public talks "Інвестиційний метч: як харчовий бізнес може залучити капітал і досягти успіху"

12:20–12:30

Сесія питань та відповідей

12:30–13:30

Ланч

13:00–13:30

Інвест-пітчинг компаній – партнерів USAID АГРО в нетворкінг-зоні (під час ланчу)

Тема дня – Cтворення проривних продуктів

Ведучий події: Тімур Мірошниченко

9:00–10:00

Ранкова кава-пауза

CEСІЯ 1.  Тренди та продуктові інновації

10:00–10:20

"Як орієнтуватись у всесвіті нових трендів та на смак обирати саме свої. Стислий посібник мисливця за трендами"

10:20–10:40

"Як зробити інновації рутиною для компанії?"

10:40–11:00

"Швидкі рішення та великі ідеї: продуктові інновації у крафтовому виробництві"

11:00–11:20

"Локальні продукти. Буст до трансформації бізнесу та народження креативного мислення"

CEСІЯ 2.  Екосистемні рішення

11:20–12:20

Панельна дискусія "Як перезапустити ринок хлібних виробів в Україні"

12:20–12:40

"Кейс "Олейна": запуск смакових олій у часи великої невизначеності"

12:40–13:40

Ланч

Під час ланчу – благодійний аукціон

CEСІЯ 3.  Фінансування та інвестиції

13:40–14:00

"Гранти – брати чи не брати? Складові успішного залучення фінансування"

14:00–15:00

15:00–16:00

Пітчинг-сесія "Стартапи в food-tech сфері"

16:00–16:30

Кава-пауза

CEСІЯ 4.  Їжа майбутнього

16:30–17:25

17:25–18:20

Панельна дискусія "Від локальних до масштабних рішень: як HoReCa знайти свій шлях для зростання та трансформації"

18:30–18:35

Закінчення події

bottom of page