ПРОГРАМА
CEСІЯ 2. Нові ринки та експортні перспективи
13:30–13:50
"Меню війни: як повномасштабне вторгнення змінює наші харчові звички"
13:50–14:10
"На ринок зі швидкістю світла. Як GRAFF знайшов свіжий погляд на ринок чаю і шлях до сердець споживачів"
Андрій Здесенко, засновник та СЕО корпорації "Біосфера"
Ірина Брославцева, CEO компанії CupSoul (food-напрям корпорації “Біосфера”)
14:10–14:30
"В пошуках маржинальності: інновації, технології, рішення по оптимізації та інші способи збільшення прибутковості"
14:30–14:50
"Як пройти шлях від food-стартапу до популярного продукту в Україні та гравця на ринках Європи й Азії"
Катерина Вайдич, співзасновниця та директорка "МХП Тренд-Фудз", засновниця та співвласниця РябChick
Аліна Кондратенко, керівниця групи бренд-маркетингу напряму "Снекінг" МХП
14:50–15:40
Панельна дискусія "Стати “своїм” на міжнародних ринках: стратегії успішного просування"
Учасники:
Юлія Ковальчук, директорка зі стратегії та членкиня наглядової ради "Молокія"
Юрій Кузьм'як, заступник генерального директора з напрямків Enzym Food & Feed Solutions
Петро Мисливий, генеральний директор ТОВ "Аграна Фрут Україна"
Ігор Блистів, CMO та директор з інновацій компанії "Кормотех"
15:40–16:10
Кава-пауза
Тема дня – Між українськими викликами та європейськими перспективами
Ведучий події: Тімур Мірошниченко
9:00–10:00
Реєстрація учасників та ранкова кава
10:00–10:15
Відкриття події
10:15–10:30
"Інноваційне виробництво їжі як майбутнє української економіки"
CEСІЯ 3. Їжа в часи блекаутів
16:10–16:30
"Огляд стану ринку. Ситуація на полиці та споживчі тенденції"
16:30–17:20
Панельна дискусія "Як продуктовий рітейл адаптується до нових потреб споживача"
Модератор:
Учасники:
Надія Савенкова, керівниця відділу імпорту “Бюро Вин” (Goodwine)
Сергій Чорний, директор департаменту власних торговельних марок мережі супермаркетів VARUS
Костянтин Глушаниця, керівник департаменту комплексних рішень Київстар
17:20–18:10
Панельна дискусія "Готова їжа та напівфабрикати: чи стануть швидкі рішення новою нормою для українців?"
Учасники:
Евеліна Міцкевич, директорка напряму "Кулінарний бізнес" компанії МХП
Віта Наконечна, засновниця компанії "БАБА PEREDALA"
Соломія Кукса, комерційна директорка та членкиня правління ПрАТ "Львівський холодокомбінат"
18:10–18:50
Панельна дискусія "Шлях крафтових виробників в Україні"
Учасники:
Микита Єфанов, засновник і співвласник ТМ "ПеЧе"
Вадим Жигун, засновник ZHYGUN herbs
Тарас Фітьо, співзасновник та співвласник компанії "ТОМ"
18:50–21:00
Нетворкінг-фуршет
В рамках вечірньої програми:
Церемонія нагородження Рейтингу інноваційних харчових компаній "Смак перемоги" від Newfood Media
CEСІЯ 1. На шляху до глобального лідерства
10:30–10:50
"Між українськими викликами та європейськими перспективами"
10:50–11:50
Панельна дискусія "Шлях до лідерства на світовому ринку їжі: що стримує розвиток і як змінити ситуацію"
Модератор:
Кирило Криволап, керівний партнер Civitta в Україні, співзасновник Центру економічного відновлення
Учасники:
Тарас Качка, заступник міністра економіки – торговий представник України
Борис Шестопалов, засновник Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-group, співвласник GFS Group
Олег Шмуляєв, заступник голови правління МХП з маркетингу
Сергій Войцеховський, член ради директорів BGV Group Management
Ігор Ліскі, засновник інвестиційної компанії EFI Group, співзасновник Українського інституту майбутнього
Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд-виробника Kormotech
11:50–12:20
Public talks "Інвестиційний метч: як харчовий бізнес може залучити капітал і досягти успіху"
12:20–12:30
Сесія питань та відповідей
12:30–13:30
Ланч
13:00–13:30
Інвест-пітчинг компаній – партнерів USAID АГРО в нетворкінг-зоні (під час ланчу)
Тема дня – Cтворення проривних продуктів
Ведучий події: Тімур Мірошниченко
9:00–10:00
Ранкова кава-пауза
CEСІЯ 1. Тренди та продуктові інновації
10:00–10:20
"Як орієнтуватись у всесвіті нових трендів та на смак обирати саме свої. Стислий посібник мисливця за трендами"
10:20–10:40
"Як зробити інновації рутиною для компанії?"
10:40–11:00
"Швидкі рішення та великі ідеї: продуктові інновації у крафтовому виробництві"
11:00–11:20
"Локальні продукти. Буст до трансформації бізнесу та народження креативного мислення"
CEСІЯ 2. Екосистемні рішення
11:20–12:20
Панельна дискусія "Як перезапустити ринок хлібних виробів в Україні"
Учасники:
Борис Шестопалов, засновник Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-group, співвласник GFS Group
Андрій Васьковець, СEO "Терлич"
Стас Завертайло, співзасновник та CEO мережі кондитерських Honey та пекарень "Завертайло"
Христина Канагіна, керівниця розвитку промислових дріжджів і додатків Enzym Bakery Solutions
Євген Дудка, засновник та власник "Волинь-Зерно-Продукт"
12:20–12:40
"Кейс "Олейна": запуск смакових олій у часи великої невизначеності"
12:40–13:40
Ланч
Під час ланчу – благодійний аукціон
CEСІЯ 3. Фінансування та інвестиції
13:40–14:00
"Гранти – брати чи не брати? Складові успішного залучення фінансування"
14:00–15:00
Учасники:
Роман Черепаха, інвестиційний директор Horizon Capital
Лариса Бондарєва, заступниця голови правління Райффайзен Банку
Олександр Приходько, менеджер з розвитку аграрних ринків Програми USAID АГРО
Данило Якуб, партнер-засновник, операційний директор Diligent Capital
Сергій Цівкач, керівний партнер в Україні американської інвестиційної компанії Chicago Atlantic
15:00–16:00
Пітчинг-сесія "Стартапи в food-tech сфері"
Модераторка:
Члени журі:
Марія Романова, СЕО Radar Tech
Юрій-Володимир Блавт, партнер CIVITTA Україна
Олександр Руденко, керівник групи інвестиційних проєктів МХП
Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд-виробника Kormotech
16:00–16:30
Кава-пауза
CEСІЯ 4. Їжа майбутнього
16:30–17:25
Модераторка:
Ілона Довгань, телеведуча, медіатренерка, популяризаторка гастрономічних проєктів української кухні
Учасники:
Андрій Черуха, засновник першої в Україні компанії з виготовлення рослинного м’яса Eat Me At
Олександр Ліпський, власник і CEO компанії CBD UA
Олег Дегтяренко, засновник бренду Savvy Foods, голова правління Фонду культури та інновацій FUTURA
Олександр Михаленок, власник компаній Hemp Factor, Hemp Café, співвласник Food Factor
Борис Цомая, маркетинг-директор "Нові продукти"
Олена Лемешко, керівниця відділу категорійних менеджерів продуктів Goodwine ("Бюро Вин")
17:25–18:20
Панельна дискусія "Від локальних до масштабних рішень: як HoReCa знайти свій шлях для зростання та трансформації"
Учасники:
Костянтин Меркулов, партнер компанії "Фріанна Фудз"
Олександр Савілов, власник Salateira
Олександр Борщевич, директор з розвитку та співзасновник компанії Dinners
18:30–18:35
Закінчення події